fint!

Ett sådan armband skulle jag vilja ha, såg det idag på stan. Ett fint armband men även en för en god sak vilket tycker jag är väldigt bra.
Två flugor i en smäll.
Hjärt-kärlsjukdom är den vanligaste dödsorsaken bland kvinnor och varje år dör 20 000 kvinnor i Sverige. Som stöd till forskningen kring kvinnors hjärtan säljs under mars ett nydesignat berlockarmband i samband med Hjärt-Lungfondens kampanj Rädda kvinnohjärtat - Go Red.

Berlockarmbandet är framtaget av den unga designern Caroline Liljeblad och säljs på utvalda försäljningsställen under mars månad. Berlockerna föreställer bland annat en klänning som symbol för Hjärt-Lungfondens kampanj Rädda kvinnohjärtat och en silverplatta med texten ”För varje hjärtslag”.

Berlockarmbandet kostar 79 kronor. Separata hjärtberlocker i olika färger kostar 15 kronor styck. Armbandet och berlocker säljs på Best Western Hotels, Ellos, KappAhl, Pagelle, Stockholm Heart Center och Twilfit. 


Kommentarer
Postat av: Mia

Vädigt fint armband, försår att du skulle vilja ha det =) Kanske man ska investera i ett sådant, då det samtidigt går till något bra!Kram Mia

2010-03-09 @ 07:26:09
URL: http://bustroll.blogg.se/
Postat av: Bea

Nu har jag lagt in dig bland mina länkar. Har tänkt det länge, men nu så har det blivit av iaf :)kram

2010-03-12 @ 06:56:12
URL: http://beabofink.blogg.se/
Postat av: fru Sätterlund

Snyggt armband :) Perfekt att en del av pengarna går till fortsatt forskning.Det finns ju lite olika loppisar runt omkring här. Ta-till-vara och Emmaus samt Sussies skattkista som ligger i Åselby, Borlänge. Sen har du Tulavippan i Gagnef, den är ju jättestor :) Det finns även en som heter Lop.nor i Leksand.Ha det gott!

Kram Therese

2010-03-12 @ 19:30:47
URL: http://tesbrandt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0